Füstmentes formába hozunk! – Avagy a nagy füstmentes teszt Hallottál már a füstmentes konyháról? Tudod, hogy mitől intelligens az intelligens otthon? Tisztában vagy vele, hogy melyek a legveszélyesebb időszakok és tevékenységek az otthonod tűzbiztonsága szempontjából? Töltsd ki rövid tesztünket, tedd próbára tudásod és derítsd ki, hol tartasz az ártalomcsökkentés útján, mi pedig egyszerű, praktikus tippekkel segítünk, hogy még jobb, még füstmentesebb formába hozd magad! Kitöltöm

Füstmentes formába hozunk!

A világunkat és az életünket mi formáljuk. Ahhoz, hogy csökkentsük az egyéni károsanyag- kibocsátásunkat, megfelelő tudásra, illetve – a jó gyakorlatok beépítéséhez – edzéstervre van szükségünk. Füstmentes formába hozunk! kampányunk során segítünk mindenkit megismertetni a leghatékonyabb hétköznapi gyakorlatokkal és egyúttal tényleges cselekvésre is buzdítunk szakértő trénereink vezetésével!

Tovább

Fenntarthatóbb döntések, tudatosabb szokások

Mit jelent a társadalmi felelősségvállalás a 2020-as években? Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a mindennapok kényelme és a jövő életlehetőségeinek megőrzése között? Mennyi múlik a döntéseinken, a szokásainkon és valóban van-e kisebb környezeti hatással járó választás? Sokan keresik a válaszokat ezekre a kérdésekre – a jó hír, hogy most segítünk megtalálni őket!

Legyünk biztonságban a konyhában (is)!

Legyünk biztonságban a konyhában (is)!

Az otthon biztonságáról, az ártalomcsökkentett háztartásvezetés fontosságáról nem lehet eleget beszélni
Komfortos otthon, kisebb környezethasználat

Komfortos otthon, kisebb környezethasználat

A napi közlekedés mellett az otthon, a háztartás működése a legnagyobb környezethasználat egy átlagember életében
Az ártalomcsökkentés széles skálán mozog - az egészségedről te döntesz!

Az ártalomcsökkentés széles skálán mozog - az egészségedről te döntesz!

Hajlamosak vagyunk a betegségekre valamiféle kivédhetetlen sorscsapásként tekinteni, pedig a tudomány tényei és a számok egészen mást mutatnak - a személyes döntéseinknek ...

Szakmai partnereink:

Dr. Toldy-Schedel EmilDr. Toldy-Schedel Emil

2000-ben végzett a Semmelweis Egyetemen. Szakvizsgái: belgyógyászat, kardiológia, palliatív orvoslás, diabetológia. A Magyar és Európai Kardiológus Társaság tagja. Orvosi szakvizsgái mellett egészségügyi menedzser szakon is végzett. 2000 óta a Budai Irgalmasrendi Kórházban dolgozik, jelenleg kardiológus főorvosként, e mellett 2012 óta a Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatója. Az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Magyar Ártalomcsökkentő Tudományos Egyesület elnöke. A Máltai Szeretetszolgálat, a Bátor Tábor alapító tagja, orvosként pedig több alkalommal külföldi misszióban is dolgozott.

Pistyur VeronikaPistyur Veronika

A Bridge Budapest ügyvezetője, valamint az Oktogon Ventures befektető cég partnere. Rendszeresen mentorál startupokat és fiatal vezetőket. A Forbes évek óta beválogatja a Legbefolyásosabb magyar nők listájára. 2021-ben a Menedzserek a Társadalomért Különdíjat kapott a Menedzserszövetségtől. A Startup Hungary kuratóriumának tagja. Kutatási területe a legacy leadership és a felelős üzleti működés. A BMW Foundation Herbert Quandt Responsible Leaders globális networkjének tagja.